Verwijdering van gegevens, account behouden

Uw Synkro-gegevens verwijderen

Synkro stelt u in staat uw medische gegevens te verwijderen zonder uw account te sluiten. Deze pagina legt uit hoe u te werk gaat, afhankelijk van uw profiel.

Wat wordt verwijderd en behouden

Definitief verwijderd:

  • Alle patiëntendossiers (kinesisten)
  • Sessienotities en verslagen
  • Oefeningen en programma's
  • Vragenlijsten en onderzoeken
  • Media (foto's, video's)
  • Gezondheidsgegevens (patiënten)

Behouden:

  • Uw account en uw inloggegevens
  • Uw Synkro-abonnement
  • Uw oefeningensjablonen
  • Uw accountinstellingen

Deze handeling is onomkeerbaar. Eenmaal bevestigd, kunnen de verwijderde gegevens niet worden hersteld.

Kinesisten: Web-app

Wist al uw patiënten en hun medische gegevens. Uw account blijft behouden.

  1. 1

    Meld u aan op app.synkroclinic.com

  2. 2

    Klik op het icoon Instellingen ⚙️ links op het scherm

  3. 3

    Open het menu Support en ga vervolgens naar het tabblad Algemeen

  4. 4

    Scrol naar beneden tot de sectie Gevarenzone

  5. 5

    Klik op de knop « Al mijn gegevens wissen »

  6. 6

    Bevestig door te klikken op « Definitief wissen »

Kinesisten: Mobiele app

Wist al uw patiënten en hun medische gegevens. Uw account blijft behouden.

  1. 1

    Open de app Synkro op uw toestel

  2. 2

    Tik op het icoon Instellingen ⚙️ rechtsonder

  3. 3

    Open het menu Support en ga vervolgens naar de sectie Algemeen

  4. 4

    Scrol naar beneden tot de sectie Gevarenzone

  5. 5

    Tik op « Al mijn gegevens wissen »

  6. 6

    Bevestig door te tikken op « Definitief wissen »

Patiënten — Mobiele app

Wist uw persoonlijke gezondheidsgegevens. Uw account blijft open.

  1. 1

    Open de app Synkro op uw toestel

  2. 2

    Tik op het icoon Instellingen ⚙️ rechtsonder

  3. 3

    Scrol naar de onderkant van het scherm

  4. 4

    Tik op « Mijn gezondheidsgegevens wissen »

  5. 5

    Bevestig door te tikken op « Definitief wissen »

Verzoek per e-mail

U kunt ook een verzoek tot verwijdering van gegevens rechtstreeks bij ons team indienen via de contactpagina. Uw verzoek wordt behandeld binnen een termijn van 30 dagen conform de AVG (Art. 17: Recht op vergetelheid).

Om uw account en al uw gegevens volledig te verwijderen, raadpleeg de pagina Account verwijderen.